over mobirein

Van ZTD Truckwash tot mobirein

Mobirein

De naam Mobirein bestaat sinds  2022 en was daarvoor bekend als ZTD Truckwash. Jan Dirk Zorge, zelf afkomstig uit de transportwereld, richtte het bedrijf in 2012 op. Mobirein staat voor kwalitatief hoogwaardige reiniging van diverse voertuigen. Met ons team willen wij uw voertuig de aandacht geven die het verdient.

In 2023 moest noodgedwongen afscheid worden genomen van de truckwashlocatie. Na de verhuizing naar de Polmaten op bedrijvenpark Zenkeldamshoek blijft Mobirein doorgaan met het hoogwaardig reinigen van diverse voertuigen. Riko Groot Hulze fungeert als aanspreekpunt en bij hem kunt u terecht voor al uw vragen. 

BarbaraTrienenPhotography IMG 1509 MobiRein maart20096

Ons verhaal

naam en logo zeggen alles

Sinds begin 2022 is onze naam MobiRein. Wij dragen bij aan de mobiliteit en flexibilieit in alle vormen van vervoer. En we zorgen  voor reinheid, vandaar onze naam MobiRein.
Logo
Die twee woorden vind je ook terug in ons logo. De groene cirkel staat synoniem voor een wiel, mobiliteit dus. Met daarin verwerkt de druppel. Want water is onmisbaar als het gaat om schoonmaken van voertuigen.
De kleuren
Ons beeldmerk en logo bestaat uit de kleuren blauw en groen. Blauw staat niet alleen voor water en reiniging, het betekent ook professionaliteit en betrouwbaarheid. We zijn uiterst milieubewust en proberen zo duurzaam mogelijk te zijn: vandaar het groen.

Copyright © 2023 MobiRein - Alle rechten voorbehouden - Teksterij Schabbink | Design: BETS