over mobirein

Van ZTD Truckwash tot mobirein

Mobirein

De naam Mobirein bestaat sinds  2022 en was daarvoor bekend als ZTD Truckwash. Jan Dirk Zorge, zelf afkomstig uit de transportwereld, richtte het bedrijf in 2012 op. Mobirein staat voor kwalitatief hoogwaardige reiniging van diverse voertuigen. Met ons team willen wij uw voertuig de aandacht geven die het verdient.

Vanwege de lengte van onze washal hebben wij een unieke locatie voor het wassen van zogeheten LZV-voertuigen (Lange Zware Voertuigen).

Diverse normen

Wij voldoen aan diverse normen voor andere vormen van reiniging. Zoals het inwendig reinigen van koeltransportmiddelen (ook volgens HACCP-normen), het spoelen, reinigen of desinfecteren van transportmiddelen voor het vervoer van levensmiddelen (IFS-norm), diervoeding (FND-norm) of los gestorte  producten (GMP-norm).

Ons verhaal

naam en logo zeggen alles

Sinds begin 2022 is onze naam MobiRein. Wij dragen bij aan de mobiliteit en flexibilieit in alle vormen van vervoer. En we zorgen  voor reinheid, vandaar onze naam MobiRein.
Logo
Die twee woorden vind je ook terug in ons logo. De groene cirkel staat synoniem voor een wiel, mobiliteit dus. Met daarin verwerkt de druppel. Want water is onmisbaar als het gaat om schoonmaken van voertuigen.
De kleuren
Ons beeldmerk en logo bestaat uit de kleuren blauw en groen. Blauw staat niet alleen voor water en reiniging, het betekent ook professionaliteit en betrouwbaarheid. We zijn uiterst milieubewust en proberen zo duurzaam mogelijk te zijn: vandaar het groen.