Wassen

Mobirein

wassen

Welkom in onze unieke wasstraat! Uw voertuig is bij ons in uitstekende handen en wij garanderen een brandschoon resultaat. Dat bereiken wij door een behandeling in verschillende fasen.

Voorwassen

De reiniging begint  met het grondig afspuiten met hoge druk en (warm) water. Hiermee wordt het ergste vuil al verwijderd. Extra aandacht schenken wij aan het chassis, de wielkasten en de kleine hoekjes waar vuil zich kan ophopen.

Schuimen

Na de voorwas wordt het voertuig voorzien van een schuimlaag die straatvuil en organische vervuiling losweekt. Deze schuimlaag laten we korte tijd inwerken.

Borstelen (hand)

Voordat de machinale borsteling begint behandelen wij ook een gedeelte met de hand. Vanwege de vorm en/of de samenstelling van uw voertuig kan een borstelmachine vaak niet op alle plaatsen haar werk doen. Denk bijvoorbeeld aan spoilers, achterzijde cabine, kopschot en chassis van een trailer of aanhanger, velgen enzovoort.

Borstelen (machinaal)

Dan is het de beurt aan onze 3 borstelwasinstallatie. Deze krachtpatser van het merk Steinbrückner is in staat om alle grote oppervlakken en natuurlijk het dak van de bestelbus, truck of trailer grondig te borstelen.

Afspoelen

Als laatste wordt uw voertuig afgespoten met hoge druk en koud water, zodat er geen vuil spoelwater of schuimresten achterblijven. Wij gebruiken uitsluiten drinkwater en geen gerecycled- of grondwater. Zo staat uw voertuig er na onze uitgebreide wasbeurt er weer tiptop bij!