lakbehandeling

Mobirein

lakbehandeling

Natuurlijk kunt u bij Mobirein ook uw voertuig laten poetsen. Wij zorgen met onze specifieke lakbehandeling voor een glanzend resultaat.

Hoe vaak u ook wast, aantasting van de lak door weersinvloeden en bepaalde vormen van vervuiling (strooizout, vogelpoep) is niet te vermijden. Een polijstbeurt met de juiste professionele middelen zorgt ervoor dat de glans weer terugkomt. Krasjes en dofheid verdwijnen en na het polijsten brengen we een beschermlaag (wax) aan die langdurig beschermt tegen uv-straling, strooizout, vogelpoep, insecten e.d. Alle harde kunststofdelen worden ook gereinigd en voorzien van een speciale beschermlaag waarmee de originele kleur weer tevoorschijn komt.

Caravan of camper

Ook uw camper of caravan nemen wij graag onder handen voor een stevige poetsbeurt. Onze medewerkers zijn daar bijzonder ervaren in.

Kosten

Het is voor ons bijzonder lastig om vaste prijzen te hanteren als het gaat om poetsen, lakbehandeling of polijsten. Elk voertuig is anders en verschilt qua vervuiling. Kom daarom langs voor een inspectie en dan kunnen wij een indicatie van de kosten geven.

Copyright © 2023 MobiRein - Alle rechten voorbehouden - Teksterij Schabbink | Design: BETS