Trucks moeten glimmen!

Trucks moeten glimmen!

Bij MobiRein wassen wij niet alleen vrachtwagens maar verzorgen wij ook gedetailleerde poetsbeurten. 

Deze Scania is een containerauto met afzet-systeem, dat betekent dat hij niet het schoonste werk heeft. De lak van deze containerauto was daardoor ook flink aangetast.

Wij kennen deze auto al langer dan vandaag, Hij komt al een tijdje in onze wasstraat. Het is een mooie auto om zien. Door de felle oranje kleuren in het diepe metallic zwart en twee staande uitlaatpijpen achter de cabine doet hij vele nekken draaien om toch nog eens goed te kijken. 

Deze auto rijdt al 4 jaar over de Nederlandse wegen dat betekent dat hij door veel zand en regen behoorlijke swirls (spinnenwebben) heeft opgebouwd. De bekende "waskrasjes"  zijn niet altijd de oorzaak van de wasborstels. Die kunnen ook onstaan door het schuren van  zand of zout dat op de auto zit en bij regen losweken. Er ontstaat dan een werfeling door de rijwind, waardoor zand- en zoutkorreltjes over de lak schuren. Vaker wassen is dus geen overbodige luxe!

Het poetsen: 

Voordat we de auto zijn gaan polijsten hebben we de auto grondig gewassen zodat er nergens meer zand of vuil zat en dus schoon kunnen werken.

De Scania hebben we behandeld met een stevige 2 staps polijstsessie. We zijn van start gegaan met een Hybrid compound van Chemical Guys op een medium harde pad, dit zorgt er voor dat alle oneffen heden en de wat diepere krassen zullen verdwijnen.

De tweede stap was voor het ultieme spiegel resultaat, dit was met de Scratch and swirl remover van Chemical Guys op een zachte pad. Deze polijstpasta zorgt er voor dat zo goed als alle swirls en krasjes uit de lak verdwijnen. Hierdoor is de lak weer helemaal strak en glad. 

Last but not least, de finish. Met de Perfect Pearl lakverzegeling hebben we er voor gezorgd dat iedereen deze Scania zal zien glimmen op de weg! 

Heb je nou ook interesse om je vrachtwagen weer te laten  "shinen", kom dan gerust langs voor een kopje koffie en een prijsindicatie! 

Aarzel niet

contact ons

Breukersweg 16
7471 ST Goor
Postadres:
Lindelaan 15
7471 KA Goor

0547-745040
info@mobirein.nl

BarbaraTrienenPhotography IMG 1325 MobiRein maart20086

+31 10 123 4567

Openingstijden

Maandag 08:00 - 17:00
Dinsdag 08:00 - 17:00
Woensdag 08:00 - 17:00
Donderdag 08:00 - 17:00
Vrijdag 08:00 - 17:00
Zaterdag op aanvraag
Zondag gesloten

Copyright © 2023 MobiRein - Alle rechten voorbehouden - Teksterij Schabbink | Design: BETS